Zuhanykabinok

Személyre szabott zuhanykabin az Ön fürdőszobájába is!

zuhanykabinÚj zuhanykabint szeretne a fürdőszobájába, de nem igazán talál az igényeinek megfelelő, készen kapható modelleket? Vannak fürdőszobák, ahol egy előre gyártott zuhanykabin nem tudja beváltani a hozzáfűzött reményeket, mert egyszerűen túl nagy, nem jó a formája, nem illik a környezetbe. Szerencsére van megoldás, méghozzá a külön, egyedi megrendelésre készülő zuhanykabin.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen olyan zuhanykabint, ami az Ön fürdőszobájában tökéletesen megtalálja a helyét! Egy előzetes felmérés során méretet veszünk és megtervezzük a kabint úgy, hogy a megrendelő igényeihez és a környezet sajátosságaihoz igazodjon. Milyen legyen az ajtó, az üveg, a forma, ezek az alapvető kérdések, amikben dönteni kell, ezután már csak a gyártás és a beszerelés van hátra. Magas színvonalú, időtálló és egyedi zuhanykabin tervezését és kivitelezését vállaljuk!

Lépjen velünk kapcsolatba feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és kérjen személyre szabott árajánlatot kollégáinktól!

Egyedi zuhanykabinok rendelésével pontosan azt kapja, amire szüksége van!

egyedi zuhanykabinokAz egyediséget otthonunk minden helyiségébe szeretnénk belevinni, hogy minden négyzetcentiméter rólunk meséljen, nem kivétel ez alól a fürdőszoba sem. Rengeteg szín, stílus és anyag közül választhatunk, katalógusok tucatjai állnak a rendelkezésünkre, amikor úgy döntünk, hogy felújítjuk.

A zuhanykabinok és fürdőkádak mindig sarkalatos pontjai a tervezésnek, hiszen sokat fogjuk őket használni minden nap, emellett a fürdőszoba arculatát jelentősen meghatározó elemek. Éppen ezért a legjobb döntés, ha egyedi zuhanykabit készíttetünk, mert így semmiben sem kell kompromisszumot kötnünk, pontosan azt kapjuk, amit és ahogyan szeretnénk!

Az egyedi zuhanykabinok kialakításának csak a képzelete és fürdőszobája mérete szabhat határt! Kérheti hagyományos üvegből, de igény szerint mintázottból is elkészítjük Önnek. Keressen minket bizalommal honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken, kérjen tőlünk árajánlatot, tervezzük meg együtt egyedi zuhanykabinját!