Konyhai dekor üveg

Modern és praktikus - ez a konyhai dekor üveg!

konyhai dekor üvegekAz üveget rengeteg módon használjuk otthonainkban; korlátok, zuhanykabinok, ajtók készülnek belőle, ám napjainkban már a konyhákban is egyre nagyobb teret hódítanak, a konyhai dekor üveg lassan leváltja a régi, hagyományos csempét falaink megóvásában.

A konyhai dekor üveg tisztítása sokkal könnyebb, hiszen amikor ezt a megoldást választja, hézagmentes felületet kap, szemben a csempékkel, ahol az egyes darabok közötti fugában megtelepszik a kosz, ráadásul egy olyan helyen, mint a konyha, a felfröccsenő olajjal is számolni kell. Dekorációs elemként is megállja a helyét az üveg, mert mintázatát illetően változatos, az egyszerű átlátszótól kezdve a pasztell vagy vibráló színekig bármilyet választhat, sőt, egyedi motívummal is kérheti, így biztosan illeni fog az egész lakás stílusához.

Ön is úgy döntött, hogy modernizálja konyháját? Cégünk csak a legjobb alapanyagokkal dolgozik, ezért ha minket választ, biztos lehet benne, hogy hosszú évekig élvezheti a konyhai dekor üvegek minden előnyét, ráadásul mindezt megfizethető áron! Ha kérdése van, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!